Tessère

 

Tessère blev grundlagt i 1979 af Ilario Bincoletto, Andreas morfar, og er en økologisk vingård beliggende i den venetianske provins Veneto. Emanuela Bincoletto fører familietraditionen videre, hvor der lægges særlig vægt på vinens kvalitet og respekt for miljøet.

Raboso, en gammel drue, der stammer fra Veneto-regionen, er den ubestridte stjerne i vinsamlingen. Tessère fanger essensen af Raboso-området på en elegant og moderne måde, der omfavner fortidens minutiøse håndværk. Virksomheden har perfektioneret Raboso-vinen så meget, at Emanuela er kendt som "dronningen af ​​Raboso".

Med hver produceret flaske videregiver Tessère det dybe bånd til Venedigs område og Piave-floden. Vingården udforsker, samler, bygger nye stykker af liv og historie ved at genfortolke mosaikfliserne fra den romerske tid. På flasken af hver vintype er der forskellige mosaiktegn. Historien bag disse er, at hvert tegn kommer fra romerske mosaikker fundet i området omkring Tessère, hvilket genoplives i hver enkelt flaske vin.

Dansk da