Refund policy

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Amico Vinaio I/S har dog valgt at yde den ekstra service, at give vores kunder 14 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du modtager vinen.

 

Fortrydelsesretten til events, som fx smagninger er senest 24 timer før eventet begynder.

Imødekommelse af fortrydelsesretten og returnering af varen sker kun, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som den blev modtaget. Bruges varen på en måde, der formindsker varens salgsværdi væsentligt, bortfalder fortrydelsesretten.

Ønskes fortrydelsesretten benyttet, sker omkostningerne forbundet med returneringen for kundens regning. Alternativt kan du nægte at modtage varen, når den leveres. Du skal sende den retur med posten eller fragtfirma til vores adresse:

Amico Vinaio I/S
Lundbyesgade 21
9000 Aalborg
Telefonnummer: 52529203
Email adresse: info@amicovinaio.dk

Når du returnerer varen, bedes du medsende følgende oplysninger sammen med pakken: Ordrenummer samt dit kontonummer, hvortil penge kan overføres. Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi overføre beløbet til det medsendte kontonummer.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ønsker du at rette klage over vores produkt til Forbrugerklagenævnet, kan du rette henvendelse til førnævnte via dette link: www.forbrug.dk

Returnering af varer

I forbindelse med returnering af varer til Amico Vinaio I/S er det ifølge den nye lov dig selv, der bærer risikoen for varen, indtil den er i hænderne på Amico Vinaio I/S. Forsvinder pakken, eller går den i stykker under transporten, er det således dig selv, der hæfter for varen.

Derudover har Amico Vinaio I/S ikke pligt til at tilbagebetale de ekstra omkostninger, der er forbundet med, hvis du som forbruger har valgt en anden og dyrere leveringsform end den standardlevering, som Amico Vinaio I/S har tilbudt.

Amico Vinaio I/S har heller ikke længere pligt til at refundere det betalingsgebyr fra Nets og Shopify, som du som forbruger har betalt i forbindelse med købet.

Reklamationsret

Når du handler fysiske varer på Amico Vinaio I/S har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvis der er fejl på varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed. Varens holdbarhedsdato fremgår af emballagen.

Hvis varen skal erstattes i kroner og øre, bedes du medsende oplysninger om fejlen, dit ordrenummer samt dit kontonummer, når varen returneres.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen skal selvfølgelig ske indenfor ”rimelig tid” efter manglen eller fejlen er fundet. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi tager forbehold for udsolgte varer og eventuelle fejl og tastefejl på webshoppens priser.

English en